Jobba mindre. Gå i pension. Flytta utomlands. Köpa sommarhus. Resa jorden runt. Många av oss har en dröm. För att förverkliga den behövs ofta två saker: ett sparkapital – och någon som bidrar till att det växer. Här kommer Collum in i bilden.

Placeringar är till för att förverkliga drömmar. Vilken är din dröm?

Collum är en placerings- och försäkringsrådgivare som ger individuella placeringsråd inom tjänstepension och kapitalförvaltning. Vi står för kunskap, engagemang och personliga kontakter. Därför träffar vi varje kund gärna två gånger per år. Bor du i Skåne kommer vi gladeligen på besök. 

Som kund till oss har du tillgång till produkter och lösningar från ett tjugotal försäkringsbolag, fondbolag och andra leverantörer.

Alla sparare vill se sitt kapital växa så mycket som möjligt. Därför kan löften om hög och snabb avkastning kännas lockande. Baksidan av myntet är stora risker. Så arbetar inte Collum. Vi tror på stabila samarbetspartners, väl beprövade produkter och realistiska bedömningar av risker och möjligheter. Därmed får du en trygg avkastning. På så sätt kommer din dröm närmare och närmare. 

Välkommen till Collum!

förverkliga din dröm